Nieuws

Accenture Innovation Awards 2016

17 augustus 2016

Het Delft Hyperloop team doet mee aan de Accenture Innovation Awards 2016! De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten.

hyperloop_news 

Naast de stem van een professionele jury, kan het publiek ook stemmen via social media kanalen. Het idee is simpel: het concept dat de meeste sociale stemmen verzamelt wint de Publieksprijs. Breng nu je stem uit!

De Hyperloop

Van Amsterdam naar Parijs in 30 minuten? Volgens het Delft Hyperloop team kan dit. Het team van gedreven studenten aan de TU Delft gelooft dat de magneetzweeftrein, de Hyperloop, dé transportmodaliteit is van de toekomst.

Snelle magneettrein

De Hyperloop is een snelle magneettrein die door een vacuümbuis beweegt. Door deze buis is er weinig sprake van luchtweerstand, zodat de trein zeer hoge snelheden kan bereiken. Zo snel als een vliegtuig, met het comfort van een trein. Het ontwerp van TU Delft moet een snelheid van 1.000 kilometer per uur halen.

Innotrans

Ben je benieuwd hoe het ontwerp van de Hyperloop er in het echt uit ziet? Bezoek dan onze stand tijdens de Innotrans in Berlijn. Je vindt ons in hal 26, stand 235. Kom, kijk en bewonder!

Strukton Rail is trotse partner van het Delft Hyperloop team.