Nieuws

John Holland en Strukton starten joint venture voor verbeteren prestaties railsysteem

21 september 2016

John Holland en Strukton Rail tekenden vandaag op de InnoTrans voor de oprichting van Acuit.Systems, een innovatieve joint venture die diensten gaat leveren voor de verbetering van de prestaties van het spoorsysteem in Australië en Nieuw-Zeeland. Acuit.Systems integreert tools voor het verzamelen, analyseren en visualiseren van spoordata met onderhoudsengineeringsdiensten. Hiermee wil de joint venture het vertrouwen in de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het spoor verbeteren.

Ondertekening John Holland 

Gary Seabury, algemeen directeur Rail bij John Holland, spreekt van een tot nog toe ongekend hoog kwaliteitsniveau:

“Onze nieuwe joint venture geeft eigenaren en beheerders van spoornetwerken en vervoerders inzicht in hun assets en biedt hen de juiste tools voor een effectief onderhoudsregime. Zo kunnen zij hun prestaties optimaliseren en krijgen ze gegarandeerd de gewenste beschikbaarheid. John Holland heeft jarenlange expertise opgebouwd op dit gebied, heeft een sterk netwerk van opdrachtgevers en franchisepartners, en beschikt over lokale marktkennis, evenals de nodige certificaten en erkenningen en faciliteiten”

Gary Seabury, algemeen directeur Rail bij John Holland

Acuit.Systems levert diensten op maat om de verschillende assets in de railinfrastructuur optimaal te laten presteren. Jacob Zeeman, directeur bij Strukton Rail:

“Elk spoornetwerk is uniek. Onze diensten stellen onze opdrachtgevers in staat hun medewerkers en activiteiten beter af te stemmen op hun strategische doelstellingen. Wij helpen hen de kosten gedurende de levensduur van hun assets te reduceren en de conditie van de assets over de lange termijn te verbeteren. Strukton Rail heeft voor de prestatiegerichte onderhoudscontracten in Europa processen en technieken ontwikkeld die wij nu in Australië kunnen inzetten”

Jacob Zeeman, directeur bij Strukton Rail

Bezoek voor meer informatie de stand van John Holland in het Australische Paviljoen (hal 10.2, stand 216) of de stand van Strukton Rail (hal 26, stand 235).