Nieuws

Strukton Rail op niveau 4 Veiligheidsladder

15 juni 2016

Strukton Rail heeft niveau 4 op de Veiligheidsladder behaald. Een erkenning voor de proactive wil om continu te verbeteren.

Trede4_NEWS 

Iedereen veilig en gezond uit en thuis. Dat is de titel van de veiligheidsmissie van Strukton Rail. Een missie waarin Strukton Rail uitspreekt dat veiligheid en gezondheid op één staan. Dat vergt een hoog veiligheids- en gezondheidsbewustzijn. En de proactieve wil om continu te verbeteren. Met alle medewerkers en leveranciers heeft Strukton Rail er hard aan gewerkt om steeds veiligheidsbewuster te werken. Dit is nu erkend met een certificaat op niveau 4 van de Veiligheidsladder.

“Het certificaat is een erkenning voor de stappen die onze mensen in samenwerking met onze leveranciers hebben gezet om steeds veiliger en gezondheidsbewuster te werken. Ik zie het als een stimulans om door te gaan en steeds verder te verbeteren.”

Jacob Zeeman, directeur Strukton Rail Nederland

 Voor Strukton Rail is het bereiken van niveau 4 een belangrijke mijlpaal. Maar het stopt hier niet mee. Strukton Rail blijft eraan werken continu te verbeteren aan de hand van de ‘plan – do – check – act’ cyclus. De veiligheidsmissie en de life saving rules zijn hierbij een belangrijk houvast.