Nieuws

Vakmensen van Sersa naar Strukton Rail

21 februari 2017

Strukton Rail neemt zeven lassers en een uitvoerder over van Sersa B.V. Beide bedrijven zijn dit onlangs overeengekomen. Sersa en Strukton Rail werken al een flink aantal jaar samen in Nederland, onder andere voor spoorlaswerkzaamheden. Wij hebben de collega’s van Sersa leren kennen als loyale en ervaren vakmensen. Met hun komst naar Strukton versterken wij ons vakmanschap in eigen huis en worden wij minder afhankelijk van externe inhuur. Dat past in onze strategie om te investeren in de kwaliteit en het vakmanschap van onze eigen medewerkers.

IMG_7421 

Onze samenwerking met Rhomberg Sersa in spoorprojecten zetten wij op internationale schaal voort.

Van harte welkom

Wij heten Michel, Ed, Dirk, Rick, Leon, Richard, Bernard en Fabian van harte welkom bij ons bedrijf en zien uit naar de voortzetting van onze samenwerking.

Over Sersa B.V.

Sersa B.V. is de Nederlandse vestiging van Rhomberg Sersa, een bedrijf gespecialiseerd in spoortechniek voor nieuwbouw, vernieuwing en onderhoud van spoorinfrastructuur. Het bedrijf, ontstaan uit een fusie van Rhomberg Rail en Sersa Group, heeft vestigingen in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Groot-Brittannië, Turkije, Australië en Canada. http://rhomberg-sersa.com/home/