Veilig en gezond uit en thuis

Iedereen veilig en gezond uit en thuis. Daar staan wij voor bij Strukton. Dat betekent dat het management ervoor zorgt dat alle aspecten van de veiligheid, gezondheid en uitvoering in de instructie aan de orde komen. Iedereen krijgt instructie en de instructie is interactief. Want wij vinden het belangrijk dat iedereen de instructie begrijpt en ook toepast. Wij benaderen veiligheid op één en dezelfde wijze, door het hele land heen en binnen alle bedrijfsonderdelen en afdelingen, binnen en buiten.

Dat betekent dat veiligheid en gezond werken op één staan. Iedereen die bij ons werkt, is zich daarvan bewust. Wij zijn vakmensen. Vanuit ons vakmanschap zijn wij ons altijd bewust van de kwaliteit, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Deze drie staan bij ons altijd op nummer één. Ze zijn geborgd in alles wat we doen, in onze processen en in onze opleidingen. Ook als de omstandigheden veranderen, blijven we alert. Wij zijn ons altijd bewust van de gevolgen van veranderingen. Dat is vakmanschap. Wij zijn ons er van bewust dat het altijd beter kan en nemen verbeterpunten serieus. Vertrouwen in elkaar en de onvoorwaardelijke steun en zichtbaarheid van het management vormen de basis voor het maken van een veilige keuze. Naast vertrouwen in elkaar spreken wij elkaar aan.

Dat betekent dat in ons bedrijf iedere medewerker de uitvoering mag stilleggen als veiligheid of gezondheid in het gedrang komt. Als wij moeten kiezen tussen veiligheid en productie, kiezen wij voor veiligheid. Als wij moeten kiezen tussen gezondheid en productie, kiezen wij voor gezondheid. Wij zorgen ervoor dat onze collega’s en de collega’s van onze onderaannemers en leveranciers, en wij zelf, altijd weer veilig en gezond naar huis kunnen.

Wij werken vanzelfsprekend volgens de wet- en regelgeving, en de life saving rules zijn ons anker. Daar houden we ons aan vast.

Kom je naar ons werk? Bekijk dan deze film

De 11 life saving rules

Onze veiligheidsmissie

24Safelogokleur

Iedereen gezond uit en thuis