POSS West Coast Main Line

Network Rail sluit alle belangrijke wissels (zo'n 600 stuks) op de West Coast Main Line aan op het Preventive and Diagnostic Monitoring System (POSS). Strukton Rail levert meer dan 400 microPOSS units, de POSS-software, 'technical & operational support services' en de 'hosting'.

Opdrachtgever:
Network Rail
Locatie:
London - Glasgow
Activiteit:
Monitoring
Land:
Groot-Brittannië
POSSWCML1_pro_ca
POSSWCML2_pro_ca

West Coast Main Line

De West Coast Main Line is 642 kilometer lang en loopt van London naar Glasgow. Het is een van de drukst bereden treinroute voor gemengd passagiers- en goederenvervoer in Engeland. Met POSS wil Network Rail de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de wissels naar een hoger niveau brengen.

Binnen 4 maanden moesten de installatie van de POSS-kasten en de bijbehorende software gereed zijn en moest het monitoringproces deel uitmaken van de processen bij Network Rail. Om die ambitieuze planning te realiseren, werkten Network Rail en Strukton nauw samen. Network Rail verzorgde zelf het installatiewerk. Strukton trainde en begeleidde Network Rail bij de inbedrijfstelling en bij het gebruik en de analyse van de POSS-gegevens en presentatiesoftware.