Bovenleiding

Strukton Catenary Europe (SCE) is verantwoordelijk voor de uitvoering van nieuwbouw, vernieuwing en renovatie van bovenleidingen en draagconstructies in Europa. In dat kader worden de bovenleiding-entiteiten van Strukton Systems Electric Nederland en Strukton Rail België vanuit SCE aangestuurd als één Europees platform.

Draagconstructies en Betonreparaties

Het team draagconstructies is een onmisbare schakel tijdens nieuwbouw- en wijzigingsprojecten. Deze werkzaamheden richten zich voornamelijk op het plaatsen van funderingen en bijbehorende palen/portalen. De hiervoor gebruikte techniek is uniek in de branche waardoor het team zowel binnen als buiten Strukton Rail breed kan worden ingezet.

Bovenleiding

Het team bovenleiding is bekend met alle voorkomende bovenleiding systemen binnen Nederland en België. Daarnaast werken wij aan verschillende projecten in Zweden. Deze werkzaamheden voeren wij uit met deskundige Belgische en Nederlandse bemanningsleden en met het meest geavanceerde materieel zoals de GEMMA en de Hefbordesauto XL (HBA XL). De GEMMA is bijvoorbeeld in staat 1200 meter rijdraad in 4 uur tijd met een gecontroleerde mechanische afspanning tijdens montage te vernieuwen. De HBA XL is uniek in zijn soort en van alle technieken voorzien. Denk voorbeeld aan de drie werkdekken en de volledig ingerichte mobiele werkplaats. 

Gemma draadtrekmachine

9XyPCMtA3Yk

Brochure