Aanleg

Door ons uitgebreide machinepark in heel Europa optimaal in te zetten, leggen wij nieuw spoor en bovenleiding efficiënt en effectief aan. Worden projecten gekenmerkt door specifieke problemen, dan passen wij onze logistiek en werkmethodes daarop aan.

Hanzelijn1
4T8A2412
Botniabanan1
 

Goede logistiek

Een goede logistieke planning is bij grootschalige projecten van groot belang. Door de juiste mensen en het juiste materieel op de juiste plek en tijd samen te brengen, brengen wij nieuwbouwtrajecten tot een goed einde.

High Output Equipment

Goede machines zijn essentieel voor nieuwbouwtrajecten. Strukton Rail bezit één van de grootste en meest geavanceerde machineparken van Europa. Een belangrijk onderdeel daarvan vormt het High Output Equipment, waarmee in korte tijd veel productie kan worden gedraaid. Zo kunnen wij nieuwbouwtrajecten snel en adequaat afronden.

Nieuwe methodes

Elk project is uniek. Daarom passen wij onze logistiek en werkmethodes aan elke specifieke situatie aan. Strukton Rail investeert in nieuwe technische oplossingen en stimuleert haar medewerkers om nieuwe werkmethodes te bedenken.

Ervaring

Strukton Rail heeft veel ervaring met grootschalige projecten in Europa. Zo hebben wij in Nederland de Betuweroute gerealiseerd. Dit is met 72 kilometer dubbelspoor het grootste infrastructurele bouwwerk van Nederland. In Zweden hebben wij 95 kilometer spoor van het noordelijke deel van de Botniabanan aangelegd.