Shortline (spooraansluitingen)

Strukton Rail Short Line beheert en onderhoudt ruim 500 kilometer spoor en 550 wissels op de industriesporen bij ongeveer 150 bedrijven in Nederland. Samen met de bedrijven vormen wij ons een beeld van de industrie, belangen en wensen van deze bedrijven voor het spoorvervoer, met het oog op de toekomst. Op basis daarvan formuleren wij een beheer- en onderhoudsconcept voor een veilig, betrouwbaar en beschikbaar spoor tegen een marktconforme prijs. Samenwerking en transparantie staan centraal in de aanpak van Strukton Rail.

Bedrijfssporen

Bedrijfssporen zijn van cruciaal belang voor de landelijke en Europese economie. Strukton weet als internationaal spoorspecialist wat een spooraansluiting kan betekenen voor het goederenvervoer en het kent de economische belangen die daarmee gemoeid zijn. Tegelijkertijd weet Strukton Rail wat het betekent om spoorinfrastructuur onder wisselende omstandigheden veilig, betrouwbaar en beschikbaar te houden. Strukton Rail heeft daarvoor een concept voor Smart Maintenance Services ontwikkeld. Dat concept is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Strukton met onderhoud van het spoor in Nederland (meer dan 2.700 kilometer) en Zweden (ruim 2.400 kilometer).

Aanvraagformulier

Wanneer onverhoopt een spooraansluiting gekruist wordt met leidingen en/of kabels dient daarvoor een vergunning te worden aangevraagd. We verzoeken u de aanvraag schriftelijk te doen via: Aanvraagformulier vergunningen (pdf, 119 kB)

Voorlopen op de praktijk

Ons onderhoudsconcept is gebaseerd op onze eigen praktijkervaring. Centraal staan het voorkomen van storingen, het opsporen van problemen vóórdat ze ontstaan om zo potentiële storingen een stap voor te blijven. Lees meer

Advertentie Shortline NL

Strukton Rail Short Line

Bezoekadres
Veemarktweg 2a
Den Bosch
Nederland

Postadres
Postbus 1025
3600 BA Maarssen

Meer informatie Plan route

Spoor in cijfers, Railcargo

Brochure

Veiligheidsmemo