Spoorbeveiliging

Veiligheid op het spoor staat voor ons voorop. Wij implementeren verschillende beveiligingsystemen, zowel in de trein als op het spoor. Als een van de weinige partijen in de markt hebben wij ervaring met het inbouwen van de Europese beveiligingsstandaard ERTMS/ETCS. Zo installeerde wij ERTMS in Denemarken (Jutland) en op de Betuweroute.

Ontwerp

Seinen, wissels en treindetectie vormen een betrouwbaar en veilig (zogenaamd 'failsafe') systeem. Strukton Rail is een van de grote specialisten als het gaat om het ontwerpen van deze systemen. Wij passen onze ruime ervaring op het gebied van de uitvoering toe gedurende het ontwerpproces. Op basis van het ontwerp maken en begeleiden wij vervolgens de engineering.

Vernieuwing en nieuwbouw

Strukton Rail installeert de complete treinbeveiligingssystemen en stelt deze in bedrijf. Wij ontwerpen de functietesten en voeren die uit. Hierdoor kunnen wij de maximaal haalbare veiligheid en betrouwbaarheid garanderen.

ERTMS

Strukton Rail heeft als een van de weinige partijen ervaring met het installeren van het nieuwe Europese beveiligingssysteem ERTMS. Zo hebben wij het beveiligingssysteem op de tracés Amsterdam - Utrecht en de Betuweroute geïmplementeerd.

Kennis

Doordat wij kennis hebben van zowel infrastructuur als rollend materieel zijn wij als geen ander in staat om geïntegreerde oplossingen te bieden. Strukton Rail beschikt over een speciale organisatie waarin wij onze kennis op het gebied van ERTMS/ETC bundelen.

ERTMS/ETCS diensten

Signalling_widget

Wij hebben in-house ERTMS/ETCS ervaring zowel in de trein als op het spoor.

Lees meer