Treinenwerkplaats Strukton Rail

De high-tech treinenwerkplaats van Strukton Rail ontzorgt haar klanten door service, onderhoud, revisie en testen van spoormaterieel. Onze missie: een maximale betrouwbaarheid en inzetbaarheid leveren van de spooronderhoudsmachines, railwegvoertuigen, locomotieven en wagons van Strukton Rail en haar externe klanten. Deze missie wordt gerealiseerd door ons optimale onderhoudsconcept. Hierdoor blijft spoormaterieel zo lang mogelijk vitaal en is de kans op storingen minimaal. Wij hebben werkplaatsen in Zutphen, Amersfoort, en Maarssen, maar werken ook op locatie.

 • Faciliteiten treinenwerkplaats

  In Zutphen heeft Strukton Rail een moderne, high-tech treinenwerkplaats. Vanuit die werkplaats én vanuit andere werkplaatslocaties in Nederland, Duitsland en Italië voeren wij allerlei werkzaamheden uit aan spoormaterieel.

  Lees meer

 • Werk aan locomotieven & spoormachines

  Het werk aan uw locomotieven & spoormachines wordt op uw individuele behoeften afgestemd. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten voor uw locomotieven & spoormachines.

  Lees meer

 • Werk aan wagons

  Het werk aan uw wagons wordt op uw individuele behoeften afgestemd. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten voor uw wagons.

  Lees meer

 • Werk aan railwegvoertuigen

  Het werk aan uw railwegvoertuigen wordt op uw individuele behoeften afgestemd. Op deze pagina vindt u meer informatie over de diensten voor uw railwegvoertuigen.

  Lees meer

 • Certificaten

  Uiteraard is de treinenwerkplaats van Strukton Rail voor al haar diensten gecertificeerd. Tevens zijn onze gedreven monteurs opgeleid en gecertificeerd om alle genoemde werkzaamheden uit te voeren.

  Lees meer