Vernieuwing

Strukton Rail beschikt over uitgebreide ervaring en een omvangrijk machinepark voor het vernieuwen van bestaande sporen van zowel landelijke en industriële spoorlijnen als van lightrail-, tram- en metrolijnen. Strukton Rail heeft veel ervaring met het vernieuwen van bestaande trajecten op het drukst bezette spoor van Europa, het Nederlandse spoornet.

Goede logistiek

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede logistieke planning is, juist bij vernieuwing van bestaand spoor. Het is van het grootste belang om het spoor zo snel mogelijk weer betrouwbaar in bedrijf te stellen.

Strukton Rail heeft de juiste mensen en het juiste materieel tijdig op de juiste plek om vernieuwingstrajecten zonder tijdsoverschrijding te kunnen realiseren.

High Output Equipment

Strukton Rail beschikt over één van de grootste en meest geavanceerde machineparken voor het spoor in Europa. Bij spoorvernieuwing draait alles om de vernieuwingstrein waarmee we snel en efficiënt spoorstaven en dwarsliggers vervangen.

Op de vernieuwingstrein volgen machines om ballast en bovenleiding te vernieuwen en de waterpasligging van het spoor met grote nauwkeurigheid te herstellen.

Wij leveren het vernieuwde spoor binnen de gestelde tijd weer op met seinen en beveiliging. Getest en wel.

Vakbekwaam personeel

Strukton Rail kent het spoor als geen ander. Wij kennen en herkennen de bijzonderheden van het spoor en passen onze logistiek en werkmethodes aan de specifieke situatie aan. Strukton Rail investeert in inventieve technische oplossingen, gebaseerd op de vakkennis van onze gemotiveerde medewerkers.