Rolling Stock

Strukton biedt technologische oplossingen voor rolling stock. Strukton Rolling Stock heeft een unieke positie in de wereld als het gaat om de ontwikkeling, productie en levering van aandrijfsystemen (traction converters), boordnetomvormers (auxiliary converters) en voertuigbesturingssystemen (TCMS). Strukton zet zijn standaardmodules in voor klantspecifieke oplossingen voor de renovatie van treinen, trams en metro's.

 • Elektrotechnische panelen

  Wij bouwen en ontwikkelen hoogwaardige elektrotechnische panelen op maat, ingebouwd in treinen en kasten of als separate panelen.

  Lees meer

 • Bekabeling

  Met korte doorlooptijden realiseren wij kwalitatief hoogwaardige, modulair opgebouwde bekabelingsoplossingen voor rollend materieel.

  Lees meer

 • Omvormers

  Strukton Rolling Stock heeft een unieke positie in de treinenwereld als het gaat om de ontwikkeling, productie en levering van tractiesystemen, boordnetomvormers en voertuigbesturingssystemen.

  Lees meer

 • Renovatie van rolling stock

  Strukton Rolling Stock moderniseert en renoveert rijtuigen door bestaande componenten te vervangen en nieuwe te integreren.

  Lees meer

 • Nieuwbouw van rolling stock

  Strukton Rolling Stock heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van elektrische systemen voor nieuw rollend materieel. Wij verzorgen het gehele proces, van engineering tot en met het installatiewerk.

  Lees meer

 • Monitoring rolling stock

  De privatisering in de spoorbranche leidt bij vervoerders tot een grotere druk op het financiële resultaat. Een treinmanagementsysteem helpt de onderhoudsprocessen te optimaliseren, omlooptijden te verkorten en de beschikbaarheid te verbeteren.

  Lees meer

 • Treinbeveiliging

  Veiligheid op het spoor staat voor ons voorop. Wij implementeren verschillende beveiligingsystemen, zowel in de trein als op het spoor. Als een van de weinige partijen in de markt hebben wij ervaring met het inbouwen van de Europese beveiligingsstandaard ERTMS/ETCS.

  Lees meer

 • Efficiënter energiegebruik

  Strukton Rail werkt al geruime tijd aan projecten en systemen die gericht zijn op het terugdringen van energieverbruik en toepassing van schonere energiebronnen.

  Lees meer