Bekabeling

Als specialist op het gebied van elektrotechnische installatie bieden wij een integraal pakket van bekabeling, kasten, panelen en stuurtafels. Met korte doorlooptijden realiseren wij kwalitatief hoogwaardige, modulair opgebouwde bekabelingsoplossingen voor rollend materieel. Van engineering en voorproductie tot en met installatie en testen. Onze producten voldoen aan de EMC-eisen en specifieke eisen van rollend materieel.

In nauw overleg met de bouwer van het rijtuigen chassis zorgen wij voor de meest optimale indeling van elektronica en bekabeling. Met onze geïntegreerde aanpak realiseren wij korte doorlooptijden voor de rijtuigproductie en een hoge mate van kwalitieit. Wij verzorgen het complete tekeningenpakket en ontwerpen en bouwen geautomatiseerde testapparatuur.

Onze opdrachtgevers krijgen een gedegen advies, bijvoorbeeld over de gevolgen van spanningspieken als gevolg van inschakelverschijnselen die de levensduur van kabels kan verkorten. Wij selecteren CFK-vrije kabels die ook op de lange termijn voldoen.

Zowel kabelbomen als elektronicacomponenten produceren wij in eigen werkplaats. Getest en met een hoge, gecontroleerde kwaliteit leveren wij ze ‘plug & play’ aan bij de bouwer van het rijtuig, waar wij ze zelf installeren.

Stuurtafels, panelen en kabelbomen zijn modulair van opbouw. Al tijdens de engineering letten wij op de toegankelijkheid en uitwisselbaarheid van de componenten waarmee we de uiteindelijke beschikbaarheid van het rijtuig nog verder vergroten. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op snelle service voor naleveringen, ‘spare parts’ en revisiewerk.

Onze opdrachtgevers kunnen op ons rekenen, ook als het gaat om meedenken in een vroegtijdig stadium en het toepassen van de juiste beschikbare technologieën om onderhoudsdoelstellingen te halen. Al bij het ontwerp houden wij rekening met het onderhoud.

Al tijdens het ontwerp en de engineering houden wij rekening met het productieproces van de wagonbouwer. Ons logistiek plan stemmen we daarop af. Wij ontwerpen eigen testapparatuur om prefab-onderdelen met een gecontroleerde hoge kwaliteit te leveren en om compleet geïnstalleerde rijtuigen te testen op functionaliteit, isolatiewaarden en bestendigheid tegen overspanning. Wij evalueren de resultaten en verbeteren op basis daarvan onze productiemethoden.

Bekabeling