Nieuwbouw van rolling stock

Strukton Rolling Stock heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van elektrische systemen voor nieuw rollend materieel. Wij verzorgen het gehele proces, van engineering tot en met het installatiewerk.

Strukton Rail levert: 

  • Volledige rijtuigbekabeling
  • Rangeerpunten
  • Verdeeldozen 
  • Hoogspanningsaansluitdozen

De producten worden in de eigen fabriek geproduceerd, getest en ‘plug and play’ opgeleverd. Dit verkort de doorlooptijd, waardoor kosten worden bespaard.

Modulair bouwen

Strukton Rail werkt sinds 1908 onafgebroken in de treinenbouw. Onze specialisten hebben aan de wieg gestaan van elke nieuwe ontwikkeling in de nieuwbouw. Een van onze specialiteiten is de modulaire bouw.

Systemen

Wij zorgen voor optimale inpassing van de elektrische en elektronische apparatuur en de bekabeling in rollend materieel. De door ons ontworpen systemen zijn geschikt voor een lange levensduur, kunnen bij schades worden hersteld en zo nodig gemodificeerd.

Systeemintegratie

Strukton Rail is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe veiligheidssystemen. Wij installeren, onderhouden en testen ATB-NL apparatuur in locomotieven. Ook het installeren, onderhouden en testen van GSM-R en ARR (Automatische RitRegistratie) apparatuur behoort tot onze activiteiten. Deze componenten zijn onderdelen van het nieuwe ERTMS veiligheidssysteem (European Rail Traffic Management System).