Treinbeveiliging

Veiligheid op het spoor staat voor ons voorop. Wij implementeren verschillende beveiligingsystemen, zowel in de trein als op het spoor. Als een van de weinige partijen in de markt hebben wij ervaring met het inbouwen van de Europese beveiligingsstandaard ERTMS/ETCS.

Implementatie

Het integreren van veiligheidsapparatuur op rollend materieel vraagt kennis van veiligheidssystemen, rollend materieel, elektrotechnische engineering en de normen en voorschriften die daarop van toepassing zijn. Strukton Rail verzorgt het hele proces van het vooronderzoek tot het testen en de certificering door een zogenaamde “Notified Body”.

Nieuwbouw en onderhoud

Strukton Rail implementeert veiligheidssystemen in nieuwbouw en bij vernieuwing van bestaand materieel. Tevens onderhouden wij de apparatuur. Strukton Rail beschikt over een gecertificeerd spoor voor het kalibreren van de apparatuur. Wij ontwerpen de statische en dynamische testen en voeren die ook uit. Hierdoor kunnen wij de maximaal haalbare veiligheid en betrouwbaarheid garanderen.

ERTMS/ETCS

Strukton Rail heeft als een van de weinige partijen ervaring met het installeren van het nieuwe Europese beveiligingssysteem ERTMS/ETCS. Zowel op het spoor als in rollend materieel.

Kennis

Doordat wij kennis hebben van zowel infrastructuur als rollend materieel zijn wij als geen ander in staat om de juiste oplossingen te bieden. Strukton Rail beschikt over een speciale organisatie waarin wij onze kennis op het gebied van ERTMS/ETCS bundelen.

ERTMS/ETCS diensten

Signalling_widget

Wij hebben in-house ERTMS/ETCS ervaring zowel in de trein als op het spoor.

Lees meer