Datamanagement & Interface

Wij verrijken, presenteren en visualiseren relevante gegevens op een gemakkelijke en toegankelijke manier. Daarbij combineren wij interne (zelf verzamelde) gegevens met gegevens van externe bronnen. De manier waarop de gegevens worden weergegeven is afgestemd op de doelen van operationeel assetmanagement en vooraf gedefinieerde KPI’s.

Manage11
Manage1
 

Diensten

  • GIS
  • Tableau 
  • POSS-beheerdashboard: Het POSS-beheerdashboard biedt op basis van monitoring op afstand (RCM) een algemeen overzicht van de toestand en prestaties van assets, waaronder trends, onderhoudsrapporten, vergelijkingen tussen punten, contractgebieden, enz.
    Koppeling met ERP-/SAP-/MAXIMO-systemen is mogelijk. Zo blijft het dashboard altijd up-to-date.

Producten

IRISSYS®: Dit softwaresysteem ondersteunt de verwerking van inspectiegegevens met automatische correlatieprocessen voor bepaling van tijd en locatie of kwaliteitscontroles van brongegevens. De software kan worden gebruikt voor verschillende soorten inspectiesystemen en inspectiegegevens. De diverse gegevensbronnen worden weergegeven, zodat de gebruiker oorzaken en risico’s kan herkennen, in plaats van alleen de symptomen zichtbaar te maken. Koppeling met ERP-/SAP-systemen is mogelijk. Meer informatie