Onderhoud & Feedback

Wij bieden klanten de vaardigheden en expertise van onze medewerkers, materialen en geavanceerde machines die de voorgestelde onderhoudsplannen kunnen uitvoeren. Wij meten en monitoren ter plekke de conditie van de assets, verzorgen de kwaliteitscontrole van uitgevoerde werkzaamheden en verifiëren de contractvereisten.

Assetmgt2_apci
Maintain1
Maintain5
 

Diensten

Onderhoud van infrastructuurassets: Zowel gepland onderhoud (uitvoering van onderhoudsplannen) als correctief onderhoud zorgen ervoor dat de systemen in optimale conditie blijven, met minimale hinder van de treindienst. Geplande activiteiten om het spoor in optimale conditie te houden zijn onder meer regulier stopwerk en het vernieuwen van ballast. Correctief onderhoud, vaak nodig vanwege externe factoren, wordt door goed assetmanagement tot een minimum beperkt. Voor storingen die meteen moeten worden verholpen, hebben wij 24/7 een serviceteam beschikbaar.

Onderhoud van machines: In de bijna honderd jaar waarin wij spoor bouwen en onderhouden, hebben wij uitgebreide technische ervaring en expertise opgebouwd met onze machines. Wij voeren technische beoordelingen van machines uit, bieden machinetrainingen en leveren (op afstand) ondersteuning en serviceverlening. 

Apps voor storings-/onderhoudsteams: Omdat wij de nieuwste communicatieapparatuur gebruiken bij onderhoudsprocessen, kunnen wij ter plekke controleren of reparaties volgens plan zijn uitgevoerd. Onze onderhoudsteams geven onderhoudstechnici op kantoor feedback over de actuele status van assets.

Training

Wij hebben seniorspecialisten in dienst met meer dan 40 jaar ervaring op het spoor, die samenwerken met onze hoogopgeleide technici en specialisten die bedrijfsbreed in alle technische disciplines werkzaam zijn. Samen met universiteiten, onderzoeksinstellingen en in het spoor gespecialiseerde organisaties ontwikkelen zij opleidingen.
Wij zijn van mening dat het delen van kennis verrijkt. Wij bieden klanten daarom toegang tot onze experts en expertise. Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen, en u zult ervan versteld staan hoever we kunnen gaan bij het trainen van uw specialisten om het railvervoer concurrerender, veiliger en betrouwbaarder te maken.