Organiseren & Plannen

Wij vertalen inspectie- en onderhoudsactiviteiten in een efficiënt logistiek plan, waarbij we veilige werkomstandigheden garanderen, kosten en uitvaltijd verminderen en daarmee de beschikbaarheid van de infrastructuur vergroten.

WP_20150925_012
Organise
 

Diensten

Uitvaltijd is beperkt, kostbaar en kritiek in een dichtbevolkt gebied als Nederland, met zijn hoogfrequente treinverkeer. Bij elke stap is veiligheid van het grootste belang, maar ook de productietijd moet worden ondersteund. In alle plannen zijn veiligheidsvoorwaarden opgenomen voor iedereen die aan het spoor werkt of er dichtbij woont en bovendien wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de beschikbare tijd. Als gevolg hiervan is de volledige organisatie multidisciplinair van opzet met veelzijdig personeel.

Effectief assetmanagement beperkt de uitvaltijd zodat er wordt voldaan aan essentiële assetbehoeften, en tegelijkertijd potentiële storingen worden voorkomen. Efficiëntie is daarbij essentieel. Goed assetmanagement bij exploitatie moet optimaal worden gepland en georganiseerd om de beoogde resultaten te bereiken.
De plannen en de organisatorische opzet moeten het volgende ondersteunen:

  • Veiligheid voor alle betrokkenen
  • De staat van de assets
  • Een multidisciplinaire benadering
  • Infrastructurele beschikbaarheid

Training

We zijn er trots op dat we veel seniorspecialisten in dienst hebben met meer dan 40 jaar ervaring op het spoor, die samenwerken met onze hoogopgeleide technici en specialisten die bedrijfsbreed in alle mogelijke technische disciplines werkzaam zijn. Zij werken allemaal samen met universiteiten, onderzoeksinstellingen en in het spoor gespecialiseerde organisaties aan het ontwikkelen van educatieve programma’s. Wij vinden dat het delen van kennis mensen sterker maakt. Strukton Rail biedt u daarom toegang tot onze experts en onze opgebouwde expertise. Laat ons weten wat we kunnen doen om u te helpen. U zult versteld staan hoe ver we kunnen gaan bij het trainen van uw specialisten om het railvervoer concurrerender, veiliger en betrouwbaarder te maken.