Systems

De elektrotechnische activiteiten van Strukton Rail zijn gebundeld binnen Strukton Systems. Wij kunnen hierdoor onze kennis en capaciteit optimaal inzetten en nieuwe ontwikkelingen en innovaties geïntegreerd oppakken.

 • POSS Railway condition monitoring

  POSS® staat voor het Preventief Onderhoud- en Storingsdiagnosesysteem Strukton. Strukton ontwikkelde dit systeem om optimaal te presteren op het gebied van onderhoud.

  Lees meer

 • Reisinformatiesystemen

  Strukton Systems ontwikkelt en installeert geavanceerde Dynamische Reis Informatie Systemen (DRIS). Onze realtime informatie- en entertainmentsystemen zijn geschikt voor op perrons en in de bus, tram, metro en trein.

  Lees meer

 • Energy Solutions

  Strukton is specialist op het gebied van elektrische energieopwekking, -transport en -distributie. De focus ligt op energiecentrales, onderstations, (offshore) windmolenparken en andere vormen van (duurzame) energie.

  Lees meer

 • Technische installaties

  Strukton Systems houdt zich onder andere bezig met het onderhouden, uitbreiden, moderniseren, vernieuwen en verbeteren van elektrotechnische installaties en aanverwante installaties. Denk aan liften, roltrappen, hefplateaus, automatische deuren en gevelonderhoudsinstallaties.

  Lees meer

 • Telecom

  Strukton Systems gebruikt zijn ervaring in het spoor en kennis van technische automatisering in verschillende infrastructurele spoorobjecten zoals bruggen, tunnels, treinstations, rangeerterreinen en havens.

  Lees meer