Meetdienst

De Meetdienst van Strukton is de specialist in het lokaliseren en oplossen van kabelstoringen, en het preventief en correctief onderhoud aan uw infrasystemen. Mocht u na het bekijken van onze website vragen hebben of anderzijds willen reageren dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De Meetdienst van Strukton is in 2002 opgericht voor het beproeven en storingsherstel van kabels en elektrische installaties ten behoeve van spoortechnische installaties van ProRail. Denk hierbij aan het in bedrijf nemen van installaties, preventief, correctief meten van kabels en kabelverbindingen.

Inmiddels heeft de Meetdienst zijn werkterrein uitgebreid naar werkvelden buiten het spoor. Opdrachtgevers zijn, naast ProRail, onder meer Rijkswaterstaat, de petrochemische industrie, het Ministerie van Defensie en de Gasunie.

De Meetdienst bestaat uit een enthousiaste groep meettechnici die allen getraind zijn en over brede schat aan kennis en ervaring beschikken. De dienstverlening bestaat uit 7 geoutilleerde meetauto’s die 24/7 en 365 dagen per jaar tot uw beschikking staan. We beschikken tevens over een specialistische meetwagen voor het oplossen van kabelstoringen in het segment van middenspanning kabels.

De meettechnici zijn specialisten in het zoeken en verhelpen van storingen in de ondergrondse infra en de daarbij behorende installaties. Onderhoud en revisiemetingen in middenspanning installaties zijn ons niet vreemd en behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van de Meetdienst.

Tevens bieden we een compleet dienstenpakket aan, afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. Dit in de vorm van een onderhoudscontract. Verder verzorgen we de benodigde aanvragen voor het uitvoeren van werkzaamheden en maken we desgewenst schakelopdrachten wanneer nodig.