POSS Railway condition monitoring

POSS® staat voor het Preventief Onderhoud- en Storingsdiagnosesysteem Strukton. Strukton ontwikkelde dit systeem om optimaal te presteren op het gebied van onderhoud. Het doel: bijdragen aan een optimaal betrouwbaar, beschikbaar, onderhoudbaar en veilig spoorsysteem. Strukton combineerde zijn ervaring met internationaal spooronderhoud en zijn technische expertise om POSS® te ontwikkelen.

Onderhoud optimaliseren

POSS® bewaakt de conditie van storingsgevoelige onderdelen in het spoor en rolling stock op afstand. Het is een bewezen krachtig middel om asset management te ondersteunen, onderhoud te optimaliseren en beschikbaarheid van het spoor te verhogen. POSS® maakt het mogelijk om alleen onderhoud en reparaties uit te voeren wanneer dat echt nodig is. Hierdoor kan de onderhoudsfrequentie omlaag. Dat leidt tot lagere kosten.

POSS® maakt het ook mogelijk om storingen te analyseren op basis van trends. Dit levert informatie op over de aard van de storing en beperkt herhaalde storingen tot een minimum. Dat leidt wederom tot lagere kosten. POSS® controleert de conditie en kwaliteit van objecten na inbedrijfstelling, onderhoud en herstelwerkzaamheden. Daarmee is POSS® een bruikbare tool voor kwaliteitsgarantie. Uiteindelijk wordt de data beschikbaar gemaakt voor verschillende gebruikersrollen van management tot engineers.

Samengevat: POSS resulteert in:

• minder storingen
• lagere bedrijfskosten
• hogere efficiëntie
• hogere beschikbaarheid
• kwaliteitsgarantie

Cloud concept

POSS® is het enige monitoringssysteem voor spoorobjecten ter wereld dat gebruik maakt van het cloud-principe. Alle relevante informatie over de conditie van spoorobjecten is beschikbaar in de POSS® cloud. De gebruiker heeft de mogelijkheid voor release 5 (www.possonline.nl) of release 6 (www.possonline.com).Zo gaat het in zijn werk..

4-EqXuXGMDY

POSS Brochure

POSS Online Release