Seinwezen en Voedingen

De PMC Seinwezen & Voedingen, een onderdeel van Strukton Systems, is een fullserviceaanbieder voor spoorsystemen. We zijn gespecialiseerd in de aanleg en uitbreiding beveiliging- en voedingsystemen voor trein, tram en metro. Van ontwerp tot uitvoering; van kabel tot voeding. We werken samen met vrijwel alle grote systeemleveranciers, treden vaak coördinerend op en vormen een onmisbare schakel in grote projecten.

Sterk in projectmanagement

We hebben ruime ervaring met projectmanagement wat betreft het beheersen en begeleiden van complexe werken. Omvangrijke projecten kunnen in zeer korte tijd worden georganiseerd. Als de klant dit wenst, denken we mee in het voortraject om zo tot Design & Construct oplossingen te komen. De projectteams zijn uitstekend op elkaar ingespeeld, multidisciplinair en in staat adequaat te reageren.

Multidisciplinaire deskundigheid

PMC Seinwezen & Voedingen heeft bewezen deskundigheid in het ontwerpen en bouwen van systemen waarin alle disciplines bij elkaar komen. Enkele voorbeelden zijn:

Voedingsstations

  • Nieuwbouw en renovatie van onder- en schakelstations
  • Ontwerpen en bouwen van beweegbare bovenleidingsystemen 

ERTMS

We zijn specialist in het installeren en in bedrijf stellen van ERTMS. Wanneer een ander beveiligingssysteem aanwezig is, hebben we de expertise om op verantwoorde wijze over te schakelen.

Voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden beschikken we over gecertificeerde en goed opgeleide BFI- en LSR-monteurs. Onze voedingsmonteurs zijn gecertificeerd voor 230/400Vac, 1.500Vdc, 3.000Vdc tot 25kVac installaties.

Meer weten over ERTMS?

Lees meer